Uitdeuken zonder spuiten

Naast carwrapping en belettering aanbrengen op auto’s en bedrijfsbusjes, zijn wij ook een gecertificeerd bedrijf in uitdeuken zonder spuiten.

Heeft u kleine deukjes in de auto? Dan is uitdeuken zonder spuiten de ideale manier op deze deukjes uit de auto’s te halen. Bij uitdeuken zonder spuiten komt er – zoals de naam al doet vermoeden – geen plamuur- of spuitwerk aan te pas. Enige twee voorwaarden voor deze techniek is dat de lak intact moet zijn en dat de deuk niet groter is dan een twee euromunt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar info@quickprint.nl of bel ons op 024-3771483.

Bekijk het proces van uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder lakschade

Uitdeuken zonder lakschade is een nieuwe techniek om kleine deukjes uit uw auto te halen. Met speciaal gereedschap wordt de deuk uit uw auto gemasseerd. Doordat er bij uitdeuken zonder lakschade geen plamuren, schuren en spuiten aan te pas komt, bespaart u veel geld. Tevens scheelt deze techniek veel tijd.

Kosten uitdeuken zonder lakschade

Omdat er geen lakschade aanwezig is, zijn de kosten aanzienlijk lager dan bij traditioneel schadeherstel. Helaas is het onmogelijk om via een website een prijsindicatie te geven. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van grootte en aantal. U kunt voor een vrijblijvende offerte contact met ons opnemen via de telefoon: 024 – 377 14 83 of via info@quickprint.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze vestiging: Energieweg 76 in Nijmegen.

 

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Quickprint