Metaal lasersnijden

Quickprint is een specialist in het snijden van ferro en non-ferrometalen. Met onze nieuwe fiber machine kunnen wij platen tot wel 2500 x 1300 mm snijden. Met onze portable fiberlaser kunnen wij zelfs tot wel 3000 mm uiterst precies lasersnijden. Met 0,1 mm nauwkeurigheid hebben wij de nauwkeurigste machines van de Benelux. Ook spoedleveringen zijn bij ons mogelijk, wij leveren binnen 24 uur uit. Dit gaat altijd in overleg.

Metaal lasersnijden

Diverse metalen lasersnijden

Wij hebben veel ervaring opgedaan door dagelijks te snijden met een fiberlaser. Voordeel van metaal lasersnijden ten opzichte van zagen is dat we met de laser zeer strak kunnen snijden zonder dat u kartels ziet of bramen krijgt. Tevens hoeven wij geen rekening te houden met een zaagsnede. Tevens zullen wij -vanwege de grote nauwkeurigheid – ook de boorgaten lasersnijden.

Maximale dikte wat wij kunnen lasersnijden

Aluminium / Messing van 0,5 mm t/m 5 mm
RVS van 0,5 mm t/m 10 mm
Staal van 0,5 mm t/m 16 mm

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is letterlijk het snijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek kunnen zeer complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. Onze nieuwste machines kunnen tot wel 0,1mm nauwkeurig snijden.

Het aansturen van de laserbron is digitaal en zorgt ervoor dat ieder gesneden element steeds weer exact hetzelfde is. Door de lage voorbereidingskosten worden ook kleine series interessant. Onze lasermachine biedt de mogelijkheid om zeer accuraat en gedetailleerd te lasersnijden in onder meer hout, metaal, kunststof en leer.

Lasersnijden én graveren gecombineerd passen we veel toe bij het (serie)nummeren van producten. Denk hierbij aan typeplaatjes of machineplaatjes.

Vanwege hoge eisen in nauwkeurigheid in de medische industrie, zijn deze partijen al jaren klant bij ons. Wij kunnen – met onze nauwkeurige machines én steriel werken – veel betekenen voor de medische industrie.

Quickprint