024 - 377 14 83 info@quickprint.nl

Lasersnijden

Drukkerij QuickPrint is gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse materialen. Wij zijn in staat om hoge kwaliteit te leveren op korte termijn. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij de nieuwste machines tot onze beschikking hebben. We zijn dagelijks bezig met het snijden van een grote diversiteit aan producten en materialen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Producten met Lasersnijden

Door dagelijks te lasersnijden hebben wij veel ervaring opgedaan is het lasersnijden van hout, kunststoffen, RVS, aluminium, staal en leer. Zeer strakke gevelbelettering is één van de producten die hieruit voort kan komen. Heeft u nog een ontwerp nodig? Onze ontwerper gaat graag samen met u aan de slag!

Wij kunnen onder andere de volgende producten lasersnijden:

Lampen
Onderzetters
Speelgoed
Gevelletters

Puzzels
Reageerbuisstandaards
Pennenbakken
Klokken

Drukkerij Quickprint

 50 jaar ervaring
 Nieuwste machines
 Persoonlijk advies
 Snelle levering
 Topkwaliteit
 Bedrijven
 Particulieren

Like ons op Facebook!

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is letterlijk het snijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek kunnen zeer complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. Door de geringe snijbreedte van de laser (tussen de 0,05 en 0,1 mm) kunnen snijverliezen tot een minimum beperkt worden en is het resultaat scherp en fraai.

Het aansturen van de laserbron is digitaal en zorgt ervoor dat ieder gesneden element steeds weer exact hetzelfde is. Door de lage voorbereidingskosten worden ook kleine series interessant. Onze lasermachine biedt de mogelijkheid om zeer accuraat en gedetailleerd te lasersnijden in onder meer hout, metaal, kunststof en leer.

Lasersnijden én graveren gecombineerd passen we veel toe bij het personaliseren van producten. Denk hierbij aan een gegraveerd logo of persoonlijke teksten in een snijplank of lederen schort. Ook wordt de techniek veelvuldig toegepast voor gevelbelettering.