024 - 377 14 83 info@quickprint.nl

Graveren en lasersnijden

Bij Quickprint bent u aan het goede adres voor al uw graveerwerk en laser gesneden materialen. Wij beschikken over de allernieuwste machines op het gebied lasergraveren en lasersnijden.

Verschillende lasertechnieken

Wij beschikken in ons bedrijf over 2 verschillende soorten laserbronnen.
Met onze CO2 laser kunnen wij o.a. hout, papier, vilt en kunststof graveren en snijden.

Onze Fiber laser wordt gebruikt voor het fijnere graveerwerk en om met name diverse metalen als aluminium en RVS te graveren. De Fiber laser is ideaal voor het rechtstreeks aanbrengen van onuitwisbare serienummers op apparaten. Door de lage voorbereidingskosten zijn ook kleine series of is slechts een enkele gravure interessant.

Hieronder vindt u een kleine opsomming en voorbeelden van de producten die wij eerder in deze techniek hebben voorzien van een gravure of hebben laser gesneden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Kosten graveren & snijden

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl

Wat kunnen wij graveren en lasersnijden?

In het verleden hebben wij zeer diverse producten mogen graveren en lasersnijden. Ook uw project willen wij met veel plezier maken. Vraag een offerte aan of bel ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tafels
Bedieningspanelen
Glazen
Naamplaatjes
Naambordjes
Kaasplanken
Pennen
Bekers
Tassen

Bieropeners
Telefoonhoesjes
Computermuizen
Logo bord
Sleutelhangers
Klompen
Gitaren
Gedenkborden

Drukkerij Quickprint

 50 jaar ervaring
 Nieuwste machines
 Persoonlijk advies
 Snelle levering
 Topkwaliteit
 Bedrijven
 Particulieren

Like ons op Facebook!

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een relatief nieuwe techniek om teksten of afbeeldingen permanent aan te brengen op een materiaal. Het verschil tussen lasergraveren en conventioneel graveren is dat bij lasergraveren de hitte van een laserstraal gebruikt wordt om de afbeelding aan te brengen in plaats van frezen, naalden of mesjes. De laser brengt bij lasergraveren een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. De kwaliteit van de gravure is enorm hoog door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd.

De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast kan er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp worden aangebracht. Je hebt dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. Dagelijks graveren wij hout, leer, glas, kunststof, aluminium en RVS.

Wilt u een ander materiaal gegraveerd hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graveren is niet alleen mogelijk in bijna alle soorten materialen. Wij kunnen ook de meest uiteen lopende vormen en formaten graveren. Van grote houten tafels tot sleutelhangers. De mogelijkheden van graveren zijn zo eindeloos en ook al verwacht u het misschien niet. Wellicht is lasergraveren wel de oplossing voor uw idee of product!

 

Wat is lasersnijden?

Vaak wordt lasergraveren gecombineerd met lasersnijden. Lasersnijden is letterlijk het doorsnijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek zijn wij in staat om zeer complexe en gedetailleerde vormen te snijden. Door de geringe snijbreedte van de laserstraal minder dan 0,1mm zijn de snijverliezen minimaal. Het aansturen van de laserbron gebeurt digitaal en zorgt hierdoor dat iedere gesneden vorm steeds weer exact hetzelfde is als de vorige vorm.