Cursus carwrapping

Quickprint is dé plek rond Limburg, Brabant en Gelderland waar men hun auto laat wrappen. Naast dat wij gecertificeerde carwrappers zijn, vinden wij het fantastisch om onze kennis over te brengen. Bij ons leert u in één dag alle basis technieken van het carwrappen. We beginnen de dag met een kop koffie en een presentatie, waarin wij u enkele voorbeelden laten zien uit het verleden.

Na de presentatie gaat u zelf aan de slag met de oppervlakte behandeling, montage van 3D profielen en leert u diverse snijtechnieken. Na de lunch gaan we de folie aanbrengen en sluiten we de dag om 16:00 uur af met een vragenronde.

Aan het begin van de dag ontvangt u van ons een toolbag met alle benodigdheden voor het carwrappen. Deze toolbag is van u en kunt u aan het eind van de dag mee naar huis nemen. Tevens ontvangt u aan het einde van een certificaat.

De prijs bedraagt €310 per persoon inclusief btw. De toolbag, lunch, folie en certificaat is bij de prijs inbegrepen.

 

Aanmelden cursus carwrapping

 

Programma
08:30 uur Ontvangst
09:00 uur Presentatie + koffie / thee
09:30 uur Oppervlakte behandeling
10:00 uur Tips en tricks
11:00 uur Montage van 3D profielen en diverse snijtechnieken
12:00 uur Lunch
13:00 uur Folie aanbrengen op de voertuigen
16:00 uur Afsluiting + vragenronde

Locatie
De opleiding vindt plaats op onze auto wrap locatie in Nijmegen. Het adres is Energieweg 76.

Vragen
Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op met Rick Straatmann; 06 – 41 02 72 70 of stuur een e-mail naar info@quickprint.nl

Quickprint
Wij zijn een gecertificeerd carwrap bedrijf. Mensen uit Limburg, Noord-Brabant en Gelderland weten ons al jaren te vinden voor een volledige carwrap, gedeeltelijke carwrap, autobelettering, het blinderen van ruiten en uitdeuken zonder spuiten.

Quickprint