024 - 377 14 83 info@quickprint.nl

Carwrapping / Belettering

Uw auto, winkelpand, bedrijfsbord of ander voorwerp voorzien van een nieuwe look of reclame uiting? Carwrapping en/of in combinatie met belettering is de oplossing!

Wij kunnen zelf de folie beprinten met onze rolprinter en daarmee is dus iedere kleur en/of ontwerp mogelijk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om op een uiterst korte termijn topkwaliteit belettering en/of carwrapping aan te brengen.

Kosten carwrapping

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het folie, de oppervlakte, soort auto, volledige carwrap of enkel belettering. Het is daardoor onmogelijk om een prijsindicatie te geven via een website. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons bellen op 024 – 377 14 83, ons mailen via info@quickprint.nl of langsrijden. U bent van harte welkom op Energieweg 76 in Nijmegen.

Drukkerij Quickprint

 50 jaar ervaring
 Nieuwste machines
 Persoonlijk advies
 Snelle levering
 Topkwaliteit
 Bedrijven
 Particulieren

Like ons op Facebook!

Voordelen carwrapping t.o.v. spuiten

 De oorspronkelijke lak wordt volledig beschermd (steenslag);
 de oorspronkelijke onderliggende lak verkleurd niet;
 de folie is zelfs na jaren gemakkelijk te vervangen of te verwijderen (bij verkoop is uw auto weer als nieuw);
 goedkoper dan de auto spuiten;
 de folies zijn krasbestendiger dan autolak.

 

Wat voor soort materialen gebruiken wij voor carwrapping of belettering?

Voor al onze carwrapping en beletteringsopdrachten gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vinyl folies met een lange levensduur. De folies die we gebruiken zijn flexibel en kunnen elk gewenste vorm aannemen. Alle prints voorzien wij standaard van een laag glans of mat laminaat. Dit om verkleuring en vervaging van de prints door UV straling en weersinvloeden tegen te gaan. Met de door ons gebruikte folies kun je dus ook makkelijk met je auto door een wasstraat.

Dit in tegenstelling tot sommige collega carwrapping bedrijven die structureel kosten besparen en nergens laminaat op toepassen. Zij proberen hiermee goedkoper te leveren dan anderen. En aangezien de verkleuring pas na enkele jaren optreed komt men er pas achter als er is bezuinigd op de gebruikte materialen. Wij willen uitsluitend topkwaliteit leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een idee, maar nog geen ontwerp? Onze ontwerpers helpen u graag. Dit kan zowel voor een particulier als voor een zakelijke klant.

Wat kunnen wij wrappen?

Niets is ons te gek, daarom wrappen wij niet alleen auto’s, maar ook fietsen en motoren. Tevens voorzien wij sinds kort ook keukens van een nieuw uiterlijk. Ook kunnen wij deuken uit de auto halen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsopgave aan via info@quickprint.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen om de mogelijkheden te bespreken: 024 377 14 83