Auto wrappen / carwrapping en autobelettering

Uw auto, winkelpand, bedrijfsbord of ander voorwerp voorzien van een nieuwe look of reclame uiting? Uw auto wrappen en/of in combinatie met belettering is de oplossing!

Wij kunnen zelf de folie printen met onze rolprinter en daarmee is dus iedere kleur en/of ontwerp mogelijk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om op een uiterst korte termijn topkwaliteit autobelettering en/of carwrapping aan te brengen.

Alle prints voorzien wij standaard van een laag glans of mat laminaat. Dit om verkleuring en vervaging van de prints door UV straling en weersinvloeden tegen te gaan. Met de door ons gebruikte folies kun je dus ook makkelijk met je auto door een wasstraat.

Dit in tegenstelling tot sommige collega auto wrap bedrijven die structureel kosten besparen en nergens laminaat op toepassen. Zij proberen hiermee goedkoper te leveren dan anderen. En aangezien de verkleuring pas na enkele jaren optreed, komt men er dan pas achter dat er bezuinigd is op de gebruikte materialen. Tevens wrappen wij de auto zonder watermerk. Wij willen uitsluitend topkwaliteit leveren.

Bekijk hier enkele resultaten: Voorbeelden carwrapping

Offerte Quickprint

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Voordelen auto wrappen t.o.v. spuiten

De oorspronkelijke lak wordt volledig beschermd (steenslag);
de oorspronkelijke onderliggende lak verkleurd niet;
de folie is zelfs na jaren gemakkelijk te vervangen of te verwijderen (bij verkoop is uw auto weer als nieuw);
goedkoper dan de auto spuiten;
de folies zijn krasbestendiger dan autolak.

Wat voor soort materialen gebruiken wij voor auto wrappen of belettering?

Voor al onze carwrapping en beletteringsopdrachten gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vinyl folies met een lange levensduur. De folies die we gebruiken zijn flexibel en kunnen elk gewenste vorm aannemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een idee, maar nog geen ontwerp? Onze ontwerpers helpen u graag. Dit kan zowel voor een particulier als voor een zakelijke klant.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsopgave aan via info@Quickprint.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen om de mogelijkheden te bespreken: 024 – 377 14 83

Quickprint